Produsele noi realizate de firma noastra se impart in doua categorii:

1) Solutii IT (software) vandute direct catre clienti
Pentru solutiile software vandute direct catre clienti ne vom axa pe institutii publice si corporatii si se vor concentra pe nisele de e-learning si work time management. Pentru aceste produse ne vom ocupa de asemenea de asigurarea de asistenta tehnica si mentenanta.

2) Solutii IT (software) pentru dispozitive mobile
Vom realiza software pentru toate dispozitivele ce ruleaza pe sistemele de operare Android sau iOS. Vom realiza aplicatii de mai multe tipuri printre care: divertisment, e-learning, sanatate si jocuri

Strategie

   Principalele noastre canale de distributie vor fi cele doua mari platforme digitale: AppStore si Play Store. Aplicatiile noastre vor putea fi gasite si instalate cu usurinta de catre orice utilizator de dispozitiv iOS sau Android. Pentru a putea publica pe aceste doua platforme vor trebui achizitionate licente. De asemenea Good Wanders va putea fi contractat direct pentru a dezvolta software pentru un singur client (in colaborare; produsul va fi in coproprietate sau vandut direct clientului)

   Vom dezvolta initial mai multe aplicatii de tip demo pentru a putea crea un portofoliu in vederea prezentarii lui catre potentialii clienti. Prezentarea acestor produse se va face si prin intermediul paginii web a firmei precum si prin participarea la concursuri IT
Pentru solutiile IT pentru dispozitive mobile firma noastra va livra initial produsele in piata, folosind cele doua mari platforme de vanzare a aplicatiilor in online: Google Play Store si iTunes, prezentarea lor facandu-se prin intermediul acestor platforme.